Όπου υπάρχει μωρό

Μου αρέσει!
Μου αρέσει αυτή η σελίδα! Παρακαλώ επιλέξτε μια ενέργεια για αυτή τη σελίδα. Προσθήκη στα αγαπημένα (Σελιδοδείκτες) Αποστολή σελίδας σε φίλο... Αποστολή email ... Πρέπει να εισάγεται μια κανονική διεύθυνση email! Ανάγνωση περιγραφικού σημειώματος αποστολή ακύρωση Σας ευχαριστούμε! Το email στάλθηκε κανονικά.
Βοήθεια
Βοήθεια με τη χρήση της ιστοσελίδας Πληροφορίες για τη λειτουργικότητα του site της Chicco.
Μοιραστείτε Προσθήκη στα αγαπημένα, αποστολή σε φίλο η μοίρασμα σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.
Chicco meter Επιλέξτε το εύρος ηλικίας του παιδιού και ανακαλύψτε τα πλέον κατάλληλα περιεχόμενα που η Chicco έχει σκεφτεί για αυτό.

Κάθισμα Αυτ/του Auto-Fix Fast με βάση, NIGHT 20

Email this link to a friend ... Sending email ... You must enter a valid email address! send cancel Read informative note Thank you! Your email has been sent successfully. Add to your blog ... Copy and paste this code into your blog...

Λεπτομέρειες προϊόντος

Περιγραφή

Το Κάθισμα Αυτοκινήτου Auto-Fix Fast είναι σύμφωνο με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό ECE R 44/04, για μεταφορά παιδιών από τη γέννηση έως 13 κιλά (Ομάδα 0/0+).
Έχει 4 αστέρια από τον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό “Καθίσματα Αυτοκινήτου 2011” στην Ομάδα 0+ (0-13 κιλά) με βάση αυτοκινήτου και χωρίς.

Έχει σύστημα απορρόφησης κραδασμών που απορροφά την ενέργεια σε περίπτωση πρόσκρουσης και πλευρικό σύστημα ασφαλείας για την περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης.
Έχει ζώνη τριών σημείων με χώρισμα ανάμεσα στα πόδια και δυνατότητα ρύθμισης του ύψους.
Οι ζώνες έχουν μαλακή επένδυση που προστατεύει τους ώμους και τα πόδια του παιδιού.

Το κάθισμα αυτοκινήτου Auto-Fix Fast πρέπει να είναι τοποθετημένο με αντίθετη προς το δρόμο φορά και οι αερόσακοι να είναι απενεργοποιημένοι.
Το εξτρα μαξιλαράκι είναι μελετημένο να εξασφαλίζει τη σωστή θέση του κεφαλιού, του αυχένα και της πλάτης κάθε φορά που χρησιμοποιείται για βρέφη από τη γέννηση έως 6 kg.
 
Μπορεί να τοποθετηθεί στο αυτοκίνητο και χωρίς τη βάση, χρησιμοποιώντας πάντα τη ζώνη 3 σημείων του αυτοκινήτου.
Με τη βάση αυτοκινήτου τοποθετείται εύκολα χάρη στο σύστημα Click Clack, ενώ η βάση παραμένει τοποθετημένη στο αυτοκίνητο.

Κωδικός προϊόντος

79220-20

Άλλες εικόνες

Videos

  • autofix
79220-20
Μεγενθύνετε την εικόνα του προϊόντος περνώντας από πάνω της το ποντίκι ή κάντε κλικ για να τη δείτε μεγάλη


Χρήσιμες πληροφορίες

Βρείτε καταστήματα Chicco

Βρείτε κατάστημα