Όπου υπάρχει μωρό

Μου αρέσει!
Μου αρέσει αυτή η σελίδα! Παρακαλώ επιλέξτε μια ενέργεια για αυτή τη σελίδα. Προσθήκη στα αγαπημένα (Σελιδοδείκτες) Αποστολή σελίδας σε φίλο... Αποστολή email ... Πρέπει να εισάγεται μια κανονική διεύθυνση email! Ανάγνωση περιγραφικού σημειώματος αποστολή ακύρωση Σας ευχαριστούμε! Το email στάλθηκε κανονικά.
Βοήθεια
Βοήθεια με τη χρήση της ιστοσελίδας Πληροφορίες για τη λειτουργικότητα του site της Chicco.
Μοιραστείτε Προσθήκη στα αγαπημένα, αποστολή σε φίλο η μοίρασμα σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.
Chicco meter Επιλέξτε το εύρος ηλικίας του παιδιού και ανακαλύψτε τα πλέον κατάλληλα περιεχόμενα που η Chicco έχει σκεφτεί για αυτό.

NEO ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕZΙ ΜΕΓΑΛΩΝΩ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ

Email this link to a friend ... Sending email ... You must enter a valid email address! send cancel Read informative note Thank you! Your email has been sent successfully. Add to your blog ... Copy and paste this code into your blog...

Λεπτομέρειες προϊόντος

Περιγραφή

Διδάσκει τις πρώτες λέξεις και διασκεδάζει το παιδί σας με ήχους και τα ποιήματα που σχετίζονται με τον κόσμο της μαγειρικής, της κηπουρική, την τέχνη και τη μουσική.
Χάρη στα πολλά αποσπώμενα στοιχεία, τα παιδί μπορούν να παίξει διαφορετικούς ρόλους και να μιμείται τους μεγάλους. Έτσι, η εκμάθηση γλωσσών γίνεται ακόμα πιο διασκεδαστική!
Περισσότερες από 60 λέξεις, φράσεις, τραγούδια, διασκεδαστικούς ήχους και δραστηριότητες!
Διδάσκονται στα Ελληνικά και αγγλικά.
Τα πόδια αφαιρούνται για να παίζει ακόμα και καθιστό κάτω.
Γωνιά αγροκτήματος
Με δύο αφαιρούμενα εξαρτήματα: ΚΑΡΟΤΑ και ΝΤΟΜΑΤΕΣ για να παίζει στον κήπο και να μαγειρεύει. Το παιδί διασκεδάζει με ωραίες μελωδίες και να μαθαίνει τα ονόματα των λαχανικών Ελληνικά και Αγγλικά.
Γωνιά κουζίνας
Με τρία αφαιρούμενα εξαρτήματα: δοχείο αλατιού, πιπέρι και λάδι, με 3 διαφορετικές σχήματα για να βρίκει τη σωστή υποδοχή τοποθέτησης τους. Προσποιείται ότι μαγειρεύει σαν τη μαμά και τον μπαμπά, για να γίνει ένας πραγματικός σεφ, όταν το παιδί γυρίζει το διακόπτη της κουζίνα διασκεδάζει με ποιηματάκια, τραγούδια και ήχους της κουζίνας!
Καλλιτεχνική γωνιά
Χάρη στο μαγικό πίνακα το παιδί γράφει και ζωγραφίζει με το ειδικό στυλό, σβήνει και ξαναρχίζει το παιχνίδι όσες φορές θέλει.
Μουσική Γωνιά
Στη γωνιά της μουσικής, το παιδί σας θα βρει ένα βιβλίο με 4 σελίδες που δείχνουν 4 μουσικά όργανα: μαθαίνει τα ονόματά τους στα Ελληνικά και στα Αγγλικά, καθώς και τους ήχους των μουσικών οργάνων.

Κωδικός προϊόντος

76530

Άλλες εικόνες

07653
Μεγενθύνετε την εικόνα του προϊόντος περνώντας από πάνω της το ποντίκι ή κάντε κλικ για να τη δείτε μεγάλη


Χρήσιμες πληροφορίες

Βρείτε καταστήματα Chicco

Βρείτε κατάστημα