Όπου υπάρχει μωρό

Μου αρέσει!
Μου αρέσει αυτή η σελίδα! Παρακαλώ επιλέξτε μια ενέργεια για αυτή τη σελίδα. Προσθήκη στα αγαπημένα (Σελιδοδείκτες) Αποστολή σελίδας σε φίλο... Αποστολή email ... Πρέπει να εισάγεται μια κανονική διεύθυνση email! Ανάγνωση περιγραφικού σημειώματος αποστολή ακύρωση Σας ευχαριστούμε! Το email στάλθηκε κανονικά.
Βοήθεια
Βοήθεια με τη χρήση της ιστοσελίδας Πληροφορίες για τη λειτουργικότητα του site της Chicco.
Μοιραστείτε Προσθήκη στα αγαπημένα, αποστολή σε φίλο η μοίρασμα σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.
Chicco meter Επιλέξτε το εύρος ηλικίας του παιδιού και ανακαλύψτε τα πλέον κατάλληλα περιεχόμενα που η Chicco έχει σκεφτεί για αυτό.

ΝΕΟ Κάθισμα Αυτ/του YOUNIVERSE, Grey 47

Email this link to a friend ... Sending email ... You must enter a valid email address! send cancel Read informative note Thank you! Your email has been sent successfully. Add to your blog ... Copy and paste this code into your blog...

Λεπτομέρειες προϊόντος

Περιγραφή

Το ΝΕΟ κάθισμα αυτοκινήτου YOUNIVERSE της Chicco είναι κατάλληλο για την ομάδα 1/2/3 και είναι σύμφωνο με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό ECE R44/04, για μεταφορά παιδιών από 9έως 36 κιλά, περίπου 12 ετών. 
Στην ομάδα 1 (9-18kg) το κάθισμα τοποθετείται με φορά προς τα εμπρός. Ασφαλίζετε το κάθισμα με τις ζώνες 3 σημείων του αυτοκινήτου, ενώ το παιδί το δένετε με τις ζώνες του καθίσματος.
Στην ομάδα 2/3 (15-36kg) το κάθισμα τροποιποιείται προκειμένου να ακολουθήσει την ανάπτυξη του παιδιού. Τοποθετείται με κατεύθυνση προς τα εμπρός και δένετε το παιδί μαζί με το κάθισμά με τις ζώνες 3 σημείων του αυτοκινήτου, ακολουθώντας τους κόκκινους οδηγούς.
Το κάθισμα έχει δυνατότητα ανάκλισης της πλάτης.
Στην ομάδα 1 έχει 3 διαφορετικές θέσεις κλίσης της πλάτης.
Στην ομάδα 2/3 η κλήση της πλάτης μπορεί να ρυθμιστεί στις θέσεις 1 και 2.
Το προσκέφαλο και οι ζώνες μπορούν να ρυθμιστούν ταυτόχρονα ακολουθώντας την ανάπτυξη του παιδιού.

Κωδικός προϊόντος

79206-47

Άλλες εικόνες

079206_747_160630_01
Μεγενθύνετε την εικόνα του προϊόντος περνώντας από πάνω της το ποντίκι ή κάντε κλικ για να τη δείτε μεγάλη


Χρήσιμες πληροφορίες

Βρείτε καταστήματα Chicco

Βρείτε κατάστημα