Όπου υπάρχει μωρό

Μου αρέσει!
Μου αρέσει αυτή η σελίδα! Παρακαλώ επιλέξτε μια ενέργεια για αυτή τη σελίδα. Προσθήκη στα αγαπημένα (Σελιδοδείκτες) Αποστολή σελίδας σε φίλο... Αποστολή email ... Πρέπει να εισάγεται μια κανονική διεύθυνση email! Ανάγνωση περιγραφικού σημειώματος αποστολή ακύρωση Σας ευχαριστούμε! Το email στάλθηκε κανονικά.
Βοήθεια
Βοήθεια με τη χρήση της ιστοσελίδας Πληροφορίες για τη λειτουργικότητα του site της Chicco.
Μοιραστείτε Προσθήκη στα αγαπημένα, αποστολή σε φίλο η μοίρασμα σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.
Chicco meter Επιλέξτε το εύρος ηλικίας του παιδιού και ανακαλύψτε τα πλέον κατάλληλα περιεχόμενα που η Chicco έχει σκεφτεί για αυτό.

Πουκάμισο 4α, 24+

Email this link to a friend ... Sending email ... You must enter a valid email address! send cancel Read informative note Thank you! Your email has been sent successfully. Add to your blog ... Copy and paste this code into your blog...

Λεπτομέρειες προϊόντος

Περιγραφή

Η ποιότητα είναι βασική προϋπόθεση για την Chicco. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή των προϊόντων μας ελέγχονται σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας.
Για να φθάσει στην αγορά ένα προϊόν Chicco έχει να περάσει, στην πραγματικότητα, πολλούς ελέγχους σε πλήρη συμμόρφωση με τους κανονισμούς.
Οι συλλογές των ρούχων και των παπουτσιών Chicco έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί εγγυόμενα την ασφάλεια και την αξιοπιστία για τα παιδιά και τους γονείς τους. 
Για να δείτε την ολοκληρωμένη συλλογή μας σε ρούχα και παπούτσια, επισκεφθείτε ένα κατάστημα Λητώ ή το www.letoshop.gr. 
Επίσης, μπορείτε βρείτε την συλλογή παπουτσιών Chicco στα καταστήματα Prenatal ή στο www.prenatal.gr. 

Άλλες εικόνες

426593
Μεγενθύνετε την εικόνα του προϊόντος περνώντας από πάνω της το ποντίκι ή κάντε κλικ για να τη δείτε μεγάλη


Χρήσιμες πληροφορίες

Βρείτε καταστήματα Chicco

Βρείτε κατάστημα