Όπου υπάρχει μωρό

Μου αρέσει!
Μου αρέσει αυτή η σελίδα! Παρακαλώ επιλέξτε μια ενέργεια για αυτή τη σελίδα. Προσθήκη στα αγαπημένα (Σελιδοδείκτες) Αποστολή σελίδας σε φίλο... Αποστολή email ... Πρέπει να εισάγεται μια κανονική διεύθυνση email! Ανάγνωση περιγραφικού σημειώματος αποστολή ακύρωση Σας ευχαριστούμε! Το email στάλθηκε κανονικά.
Βοήθεια
Βοήθεια με τη χρήση της ιστοσελίδας Πληροφορίες για τη λειτουργικότητα του site της Chicco.
Μοιραστείτε Προσθήκη στα αγαπημένα, αποστολή σε φίλο η μοίρασμα σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.
Chicco meter Επιλέξτε το εύρος ηλικίας του παιδιού και ανακαλύψτε τα πλέον κατάλληλα περιεχόμενα που η Chicco έχει σκεφτεί για αυτό.
Ελάτε να παίξουμε > Ελάτε να παίξουμε

Scripter

MLHTML

Αγαπητοί γονείς, αυτό είναι ένα από τα πολλά παιχνίδια που έχουν σχεδιαστεί από την Chicco για διαφορετικές ηλικιακές ομάδες, για συγκεκριμένες γνωστικές ικανότητες των παιδιών και ανταποκρίνονται στην ανάγκη τους να μάθουν. Συνοδεύστε το παιδί σας σε αυτή την συναρπαστική εμπειρία! Θα είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να μοιραστείτε τις ανακαλύψεις και την πρόοδο του, ενώ θα το βοηθήσετε να εξοικειωθεί με τον ψηφιακό κόσμο και θα διασκεδάσετε μαζί.
Αυτό το παιχνίδι έχει αναπτυχθεί με την υποστήριξη του Βρεφικού Ερευνητικού Κέντρου Chicco.

Θυμηθείτε να μην υπερβαίνετε το χρόνο παιχνιδιού στον υπολογιστή και να εναλλάσσετε το ψηφιακό παιχνίδι με διαφορετικές δραστηριότητες.

epilogi 12+
epilogi 24+
epilogi 36+

Η εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα θα είναι σύντομα διαθέσιμη.


Χρήσιμες πληροφορίες

Βρείτε καταστήματα Chicco

Βρείτε κατάστημα