Όπου υπάρχει μωρό

Μου αρέσει!
Μου αρέσει αυτή η σελίδα! Παρακαλώ επιλέξτε μια ενέργεια για αυτή τη σελίδα. Προσθήκη στα αγαπημένα (Σελιδοδείκτες) Αποστολή σελίδας σε φίλο... Αποστολή email ... Πρέπει να εισάγεται μια κανονική διεύθυνση email! Ανάγνωση περιγραφικού σημειώματος αποστολή ακύρωση Σας ευχαριστούμε! Το email στάλθηκε κανονικά.
Βοήθεια
Βοήθεια με τη χρήση της ιστοσελίδας Πληροφορίες για τη λειτουργικότητα του site της Chicco.
Μοιραστείτε Προσθήκη στα αγαπημένα, αποστολή σε φίλο η μοίρασμα σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.
Chicco meter Επιλέξτε το εύρος ηλικίας του παιδιού και ανακαλύψτε τα πλέον κατάλληλα περιεχόμενα που η Chicco έχει σκεφτεί για αυτό.
Η εταιρεία Chicco > Βρεφικό Ερευνητικό Κέντρο ChiccoΣε συνεργασία με έμπειρους ιατρικούς επιστήμονες, το Βρεφικό Ερευνητικό Κέντρο Chicco,  ενημερώνεται συνεχώς για τις εξελίξεις στον παιδιατρικό τομέα, ώστε να μπορούμε να αξιολογήσουμε την επιστημονική αξία των προϊόντων που δημιουργούμε.
Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με εκπαιδευτικούς οργανισμούς από όπου συλλέγουμε πληροφορίες προερχόμενες από τους ίδιους τους γονείς, οι οποίοι γνωρίζουν στην πράξη τις ανάγκες των παιδιών τους.
Η δεύσμευσή μας είναι να εμπλουτίζουμε στο μέγιστο βαθμό τις γνώσεις μας για τον κόσμο των παιδιών και να τις χρησιμοποιούμε ώστε να δημιουργούμε λύσεις και προϊόντα για όλα τα στάδια ανάπτυξής τους.

Η ομάδα των ειδικών

Η ομάδα των ειδικών
Περισσότερα...
Σημαντικές Πληροφορίες & Νεότερα
Η ομάδα των εμπειρογνωμόνων απαντά σε συχνές και ενδιαφέρουσες ερωτήσεις
Διαβάστε περισσότερα
Γνώριζες ότι
Γνώριζες ότι...
Ύπνος 1. ... Ο ασφαλέστερος
thumb-Osservatorio-chicco

Chicco Videos


Μάθετε το παιδί σας μέσα από τις ζωγραφιές

Ένα παιδί γενικά θα κάνει τα
Περισσότερα...

Χρήσιμες πληροφορίες

Βρείτε καταστήματα Chicco

Βρείτε κατάστημα