Δίπλα σας, κάθε στιγμή

Δεσμευόμαστε καθημερινά να είμαστε κοντά στους γονείς με όλο το πάθος και την τεχνογνωσία μας, για να κάνουμε κάθε μία από αυτές τις στιγμές, μια ξεχωριστή στιγμή.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟ

Η ιστορία μας

1946 – Γεννιέται η Artsana

O Pietro Catelli ίδρυσε την εταιρεία Artsana, μια εμπορική εταιρεία που ειδικεύεται στην παραγωγή και διανομή φαρμάκων.

Η ιστορία μας

1958 – Γεννιέται η μάρκα Chicco

Μετά την γέννηση του γιού του Enrico, τον οποίο χαϊδευτικά αποκαλούσε Chicco, o Pietro Catelli , είχε την μεγαλύτερη επιχειρηματική του διαίσθηση: να δημιουργήσει μια εταιρεία η οποία εξειδικεύεται στην βρεφική κατηγορία ειδών, για να καλύψει τις ανάγκες των μωρών από 0 έως 36 μηνών. Γεννιέται η Chicco, η οποία μέσα σε λίγα χρόνια γίνεται σημείο αναφοράς για τους γονείς, και καθιερώνεται ως η κορυφαία εταιρεία στην Ιταλία, ενώ μέσα σε μερικές δεκαετίες αποκτά θυγατρικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο.

Οι αξίες μας

Εγγύτητα

Ακούμε τις ανάγκες των γονέων και των μωρών. Τις κατανοούμε, και δουλεύουμε με πάθος ώστε να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις. Ξέρουμε πότε να είμαστε εκεί, σε πλήρη αρμονία, χωρίς ποτέ να προσπαθήσουμε να αντικαταστήσουμε τον ρόλο των γονέων.

Οι αξίες μας

Σοβαρότητα και Επάρκεια

Οτιδήποτε κάνουμε το παίρνουμε στα σοβαρά, δίνοντας μεγάλη σημασία στην ασφάλεια και αξιοπιστία των προϊόντων μας, ακολουθώντας τα πιο αυστηρά πρότυπα. Έχουμε την εμπειρία δουλεύοντας με τα μωρά για πάνω από 50 χρόνια, μια γνώση η οποία συνεχώς εκσυγχρονίζεται με την βοήθεια του Βρεφικού Ερευνητικού Κέντρου.

Οι αξίες μας

Καινοτομία και Εκσυγχρονισμός

Έχουμε μια μεγάλη ιστορία, αλλά κοιτάμε πάντα στο μέλλον για να βρούμε τεχνολογικά εξελιγμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σύγχρονου γονέα και του μωρού του.

Οι αξίες μας

Προσιτότητα και Σαφήνεια

Το να φροντίζεις ένα μωρό, απαιτεί την μέγιστη σοβαρότητα. Το γνωρίζουμε αυτό, αλλά θεωρούμε εξίσου σημαντικό το να γνωρίζεις πως να γίνεσαι προσιτός. Επειδή η εμπειρία του να γίνεσαι γονέας σημαίνει επίσης να χαμογελάς και να είσαι αισιόδοξος. Τα προϊόντα μας είναι απλά και χρηστικά. Και η επικοινωνία μας είναι άμεση και πάντα με χαμόγελο.

Οι συμβουλές μας

60 χρόνια εμπειρίας μας έμαθαν πολλά....

Θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας τις εμπειρίες μας. Γι'αυτό και συντάξαμε μαζί με τους συνεργάτες μας άρθρα που αφορούν διάφορες συμβουλές για εσάς και το παιδί σας. Μπορείτε να τις βρείτε εδω

Πάντα κοντά σας

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Επικοινωνία Καταναλωτών & Καταστημάτων

210 62 41 400

Επικοινωνία Φαρμακείων

210 62 41 350