Επιτραπέζιο παιχνίδι Under the sea

2 ετών+

Αναγνωρίστε τα ζώα στο βυθό της θάλασσας με την αφή και προσπαθήστε να τα βρείτε όλα!

Όταν το παιχνίδι γίνεται στο σπίτι όλα αλλάζουν!!!

Το "Under the sea" είναι ένα παιχνίδι μνήμης για παιδιά από 2 ετών και άνω. Οι διαφορετικοί τρόποι παιχνιδιού επιτρέπουν στα παιδιά όλων των ηλικιών να διασκεδάζουν και να περάσουν ευχάριστες στιγμές με όλη την οικογένεια. Το απροσδόκητο καραδοκεί, και μόνο όσοι έχουν την τέλεια τακτική θα πετύχουν να κερδίσουν το παιχνίδι! Με αυξανόμενο βαθμό δυσκολίας κατάλληλο για την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους και την ενθάρρυνση της κοινωνικοποίησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟ

Πως παίζεται;

Under the Sea slider

Τι μορφή έχει ο βυθός της θάλασσας?

Το παιχνίδι εξασκεί τις χειρονακτικές ικανότητες και την μνήμη. Στόχος είναι να βρεθούν και να αναγνωριστούν όλα τα ζώα που βρίσκονται στο βυθό της θάλασσας. Με αυξανόμενο βαθμό δυσκολίας κατάλληλο για την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους και την ενθάρρυνση της κοινωνικοποίησης.Μια προειδοποίηση, μην ψαρέψετε τα 3 "μύδια"

Under the Sea slider

Περιεχόμενα

8 πλαστικά θαλάσσια ζωάκια, αστερίας, ψάρι, ιππόκαμπος, αχιβάδα, μέδουσα, καβούρι, χελώνα, χταπόδι. 8 κάρτες που απεικονίζουν τα 8 θαλάσσια ζωάκια. 8 κάρτες που απεικονίζουν τις σκιές των 8 θαλάσσιων ζώων. 8 κάρτες που απεικονίζουν 3 θαλάσσια ζωάκια με 3 διαφορετικά χρώματα. 3 κάρτες "μύδια" 1 πουγκί

Under the Sea slider

Μεγαλώνοντας μαζί

Το "Under the sea" είναι ένα παιχνίδι που έχει αναπτυχθεί και αναγνωριστεί από τον Διεθνή Οργανισμό Παιδαγωγών Ιταλίας (ΑΝΡΕ). Οι κανόνες και τα περιεχόμενα έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την ανάπτυξη του παιδιού, προσφέροντας προοδευτικά στην ανάπτυξη όλων των δεξιοτήτων του

slider zero

Ανακαλύψτε όλα τα παιχνίδια της σειράς!

Διασκεδάστε έξω από τα συνηθισμένα, απασχολώντας τα παιδιά και συναρπάζοντάς τα κάθε φορά σαν την πρώτη φορά! Αναπτύξτε τη Μνήμη, τη Λογική Σκέψη, τη Στρατηγική…..εσείς τι θέλετε να παίξετε σήμερα?

 • ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κωδικός: 09164-00

+ Περισσοτερες Πληροφοριες

Πρόσθετες Πληροφορίες

 • Βασικό επίπεδο 2+, 1 - 4 παίκτες
 • Προχωρήμένο επίπεδο 4+, 2 - 4 παίκτες

- Λιγοτερες Πληροφοριες

 • ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  Κωδικός: 09164-00

  + Περισσοτερες Πληροφοριες

  Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Βασικό επίπεδο 2+, 1 - 4 παίκτες
  • Προχωρήμένο επίπεδο 4+, 2 - 4 παίκτες

  - Λιγοτερες Πληροφοριες

Συμβουλές

Γνωρίζατε ότι...

...το παιχνίδι δεν είναι απλά μια απασχόληση για το παιδί, αλλά μια θεμελιώδης δραστηριότητα για την ανάπτυξή του

Πρώτα παιχνίδια, πρώτες ανακαλύψεις.

Μέσω του παιχνιδιού, το παιδί βελτιώνει τις ικανότητές του, μαθαίνει, αναπτύσσεται. Κατά το δεύτερο τρίμηνο της ζωής του, το μικρό σας θα κάνει μεγάλη πρόοδο.

ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ

Παιχνίδια ως ερέθισμα για την κίνηση

Το να συνηθίσουν τα παιδιά μας στην κίνηση, από την βρεφική ηλικία ακόμη, είναι πολύ βασικό για την μελλοντική τους υγεία.

ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ