Το να γίνεσαι γονέας, μια συγκλονιστική εμπειρία

Συμβουλές ειδικών που απευθύνονται στην περιέργειά σου

Το να γίνεσαι γονιός είναι μια συγκλονιστική εμπειρία, γεμάτη μοναδικά συναισθήματα. Αλλά πόσες ανησυχίες και αμφιβολίες συντροφεύουν αυτές τις στιγμές. Θέλουμε να είμαστε στο πλευρό σας με την εμπειρία μας και την εμπειρία των ειδικών μας, παιδιάτρων, μαιών, παιδαγωγών και άλλων ειδικών, αλλά και πολλών γονέων, ώστε να καλύψουμε όσον καλύτερα γίνται την περιέργειά σου, ώστε να σε βοηθήσουμε να χαρείς κάθε μοναδική στιμγή με το παιδί σου. Σε αυτή την ενότητα μπορείς να βρεις πληροφορίες, λύσεις και χρήσιμες συμβουλές, μοιρασμένες σε στιγμές με το μωρό σου, από την αναμονή του ερχομού υτου, στον θηλασμό του, από την υγιεινή στην φροντίδα, από το παιχνίδι στην βόλτα και το ταξίδι. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟ

48 Άρθρα

Δύο είναι καλύτερο από ένα

Άρθρα

Το να κουβαλάς ότι χρειάζεται για την βόλτα του παιδιού είναι κουραστικό και απαιτητικό. Όποτε είναι δυνατόν, είναι καλύτερο να επιλέγετε κάτι ελαφρύ και εύχρηστο

Περπατήστε στην ύπαιθρο.

Άρθρα

Ήδη από τις πρώτες μέρες είναι καλό για το παιδί, ακόμα και αν είναι μικρό, να βρίσκεται στο ύπαιθρο. Ακολουθήστε κάποια κόλπα ώστε να έχετε ευχάριστους περιπάτους που προκαλούν αίσθηση ευεξίας.

Επιλέγοντας κάθισμα αυτοκινήτου για το μωρό

Άρθρα

Μερικές πολύτιμες συμβουλές για να βρείτε το πιο ασφαλές μοντέλο που θα ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας

Οργάνωση ταξιδιού με το αυτοκίνητο

Άρθρα

Πριν από την αναχώρηση, είναι σημαντικό να φροντίσετε μερικές οργανωτικές πτυχές για να αντιμετωπίσετε καλύτερα ένα μακρινό ταξίδι με το αυτοκίνητο, με το παιδί σας.

Ετικέτα έγκρισης

Άρθρα

Η ταυτότητα του καθίσματος

Isofix

Άρθρα

Πώς λειτουργεί

Και προχωράμε - με ασφάλεια!

Άρθρα

Υπάρχουν τέσσερις απλοί κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε κατά την χρήση και εγκατάσταση του καθίσματος, ώστε να διασφαλίσετε ταξίδια χωρίς άγχος.

Πώς να μεταφέρετε τα νεογέννητα

Άρθρα

Όταν ταξιδεύετε με ένα νεογέννητο στο αυτοκίνητο, πρέπει να ακολουθήσετε μερικά σημαντικά βήματα για να σιγουρευτείτε ότι κάθε ταξίδι είναι ήρεμο και ασφαλές

Μωρά και ασθένεια του αυτοκινήτου

Άρθρα

Όταν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, τρένο ή καράβι, ακόμα και στην παιδική χαρά, η λεγόμενη «ασθένεια των κινήσεων» μπορεί να προκαλέσει δυσφορία και αδιαθεσία.